Блок-картер

Виробник Артикул Інфо Опис Наяв. Ціна
Polcar 9513MO-5 Масляний піддон VW Cady II 04- 3 903.76
Vaico V20-0722 Клапан с-ми вентиляції картера BMW 5 (E60), 6 (E63), 7 (E65, E66), X5 (E53) 4.0/4.4/4.8 03- 10+ 385.44
Maxgear 28-0276 Клапан с-ми вентиляції картера BMW 5 (E60), 6 (E63), 7 (E65, E66), X5 (E53) 4.0/4.4/4.8 03- 1 260.02
Automega 130035810 Клапан системи ветиляції картера Audi, Seat,Skoda A4 Avant 1.8T 01- 10 37.88
Expert Line 56001 Масляний піддон PSA 1.4HDI,1.6HDI 1 596.67
And 3B103006 Клапан системи вентиляції картера VAG A4/A6/A8/Passat/Suberb 2.4/3.0/2.8/3.7/4.2 97- 1 621.64
And 3D103005 Клапан с-ми вентиляції картера BMW 5 (E60), 6 (E63), 7 (E65, E66), X5 (E53) 4.0/4.4/4.8 03- 2 345.26